Bulion warzywny bezglutenowy bio 60g eko-wital

EKOLOGICZNY BULION WARZYWNY BIO W KOSTKACH BEZGLUTENOWY (6 kostek)   Składniki: sól morska, masło shea*, miso (soja, ryż*, woda, sól, koji), suszone warzywa* w różnych proporcjach 13,5% (cebula*, seler, marchew*, pietruszka), skrobia kukurydziana*m przyprawy

Opis

EKOLOGICZNY BULION WARZYWNY BIO W KOSTKACH BEZGLUTENOWY (6 kostek)   Składniki: sól morska, masło shea*, miso (soja, ryż*, woda, sól, koji), suszone warzywa* w różnych proporcjach 13,5% (cebula*, seler, marchew*, pietruszka), skrobia kukurydziana*m przyprawy. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.     Kraj pochodzenia: Polska   Sposób przygotowania: Wrzucić jedną kostkę (11 g) bulionu do 1/2 litra gotującej się wodyMieszać do pełnego rozpuszczenia.   Wartość odżywcza w 100 ml bulionu (1 kostka + 500 ml wody): Wartość energetyczna: 21 kJ/ 5 kcal Tłuszcz: 0,37 g – w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,22 g Węglowodany: 0,28 g – w tym cukry: 0,08 g Białko: 0,12 g Sól: 1,09 g

Kontakt z redakcją portalu PodkarpackieOK, pod adresem email portal@podkarpackieok.pl