Cień glinkowy almond milk

Cienie są w 100% naturalne, ze składem ograniczonym do kilku komponentów

Opis

Cienie są w 100% naturalne, ze składem ograniczonym do kilku komponentów. To produkty bez talku, bez niklu i bez aluminium. Zastosowanie białej i zielonej glinki nadaje skórze aksamitnego wykończenia oraz optycznie wygładza powieki. Cocoa Cup to ciepły, intensywny brąz z rudawym podtonem. Sprawdzi się w makijażu oczu niebieskich oraz zielonych. Cień do powiek Cocoa Cup ma matowe, eleganckie wykończenie, które znakomicie podkreśla jasną tęczówkę. W celu uzyskania intensywniejszego koloru, wystarczy dodawać kolejne cienkie warstwy kosmetyku. Glinkowy cień do oczu Cocoa Cup nie rozmazuje się i nie osypuje podczas aplikacji. Jest komfortowy w noszeniu oraz nie podrażnia wrażliwych oczu. Jak zrobić cień do powiek w kremie? Zmieszaj ulubiony krem pod oczy z dowolną ilością cienia Cocoa Cup i nałóż go na powieki palcami. Uzyskasz nawilżającą i trwałą formułę. Cień do oczu Annabelle Minerals zapakowany jest w 3-gramowy słoiczek z sitkiem. Aplikacja glinkowych cieni do powiek Cienie Annabelle Minerals najlepiej jest nakładać pędzelkiem, dobierając odpowiedni jego kształt do efektu jaki chcemy osiągnąć. Przed makijażem oczu, nałóż na powieki cienką warstwę podkładu mineralnego – dzięki temu make-up utrzyma się dłużej, nie zważy się, nie rozetrze. Następnie nabierz cień pędzelkiem, przyciskając go delikatnie do powierzchni kosmetyku. Otrzep nadmiar cienia o brzeg słoiczka, by nie oprószyć okolic oka. Aplikuj cień na powiekę, zaczynając od zewnętrznego kącika oka. Jeśli uzyskany efekt będzie dla Ciebie zbyt subtelny, czynność powtórz, cieniując jednocześnie natężenie barwy.

Kontakt z redakcją portalu PodkarpackieOK, pod adresem email portal@podkarpackieok.pl