Jelita wieprzowe cienkie 20m

Jelita wieprzowe 20 m kalibrowane 28/30 przeznaczone zarówno do przetwórstwa mięsnego, jak i do użytku domowego, do wyrobu: cienkich kiełbas, kaszanki, kiszki ziemniaczanej itp

Opis

Jelita wieprzowe 20 m kalibrowane 28/30 przeznaczone zarówno do przetwórstwa mięsnego, jak i do użytku domowego, do wyrobu: cienkich kiełbas, kaszanki, kiszki ziemniaczanej itp.   Sposób użycia: Przed użyciem należy namoczyć je w letniej wodzie na 30 min. przed nadziewaniem.   Jak przechowywać jelita? Jelita należy obsuszyć w ściereczce, następnie wymieszać z dużą ilością soli i włożyć do słoika. Jelita można przechowywać w lodówce nawet przez 2 lata   Atest dostarczamy na życzenie klienta.   Kraj pochodzenia: Francja/Niemcy/Wielka Brytania/Polska/Chiny/Hiszpania  

Kontakt z redakcją portalu PodkarpackieOK, pod adresem email portal@podkarpackieok.pl