Mąka jaglana 1 kg

Mąka jaglana pozyskiwana jest w wyniku procesu mielenia kaszy jaglanej

Opis

Mąka jaglana pozyskiwana jest w wyniku procesu mielenia kaszy jaglanej. Mąka jaglana polecana jest do wypieków, domowych makaronów, pierogów i naleśników.   Składniki: 100% mąka jaglana Kraj pochodzenia: Polska   Uwaga: termin przydatności do spożycia pół roku od daty produkcji.   Tabela wartości odżywczej w 100 g produktu: Wartość odżywcza: 100 g Wartość energetyczna 1449 kJ/ 346 kcal Tłuszcz: – kwasy tłuszczowe nasycone 2,9 g 0,6 g Węglowodany: – cukry 71,6 g 0,1 g Błonnik 3,2 g Białko 10,5 g Sól 0,01 g    

Kontakt z redakcją portalu PodkarpackieOK, pod adresem email portal@podkarpackieok.pl