Płatki drożdżowe nieaktywne 250g

Płatki drożdżowe nieaktywne zawierają niezbędne dla naszego organizmu witaminy i minerały, dlatego stanowią zdrowy i wartościowy dodatek do wielu potraw

Opis

Płatki drożdżowe nieaktywne zawierają niezbędne dla naszego organizmu witaminy i minerały, dlatego stanowią zdrowy i wartościowy dodatek do wielu potraw. Można je dodać do jogurtu,  koktajlu lub można zagęścić nimi sosy oraz zupy. Płatki drożdżowe nieaktywne mogą być wykorzystane jako dodatek do farszu mięsnego lub warzywnego oraz past. Polecane są również dla wegetarian i osób nietolerujących glutenu. W diecie wegańskiej mogą stanowić zamiennik sera.   100% PŁATKI DROŻDŻOWE NIEAKTYWNE BEZ ŻADNYCH DODATKÓW   Składniki: 100% płatki drożdżowe nieaktywne.   Kraj pochodzenia: Estonia/Francja    Tabela wartości odżywczej w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1440 kJ / 344 kcal Tłuszcz: – kwasy tłuszczowe nasycone 4,0 g 0,7 g Węglowodany: – cukry 36,9 g 12,4 g Błonnik 0,0 g Białko 51,0 g Sól 0,18 g      

Kontakt z redakcją portalu PodkarpackieOK, pod adresem email portal@podkarpackieok.pl